Reference - Dominik Kunický

Dominik Kunický Léto 2018

Pobytem v USA jsem se posunul jak ve svojí angličtině, tak ve svojí soběstačnosti, každému kdo váhá, jestli vyjet nebo ne, určitě vyjeďte! Zažijete léto na, které nikdy nezapomenete, ať už vzpomínkami na "plavčíkování" anebo závěrečným cestováním ať už po východě nebo západě Spojených států.

Už na kurzu plavčíka jsem věděl, že jsem udělal správné rozhodnutí o vycestování do USA. Práce plavčíka je to nejlehčí co snad může být. Pracoval jsem na menším bazéně, kde nám nechodilo mnoho lidí. Může se to zdát jako nevýhoda, ale nám to vyhovovalo. Na bazéně jsem byl já a pak dva domorodí plavčíci, kteří se měnili, takže jsem měl možnost poznat spoustu nových lidí. Ve volných chvílích jsme hrávali basketbal nebo jsme si jen užívali klid, před večerním příchodem lidí z práce. S mnoha Americkými plavčíky jsem trávil čas i po práci buď na nějaké lifeguard party nebo hraním pokeru. S mnoha z nich jsem stále v kontaktu a věřím, že jsme se v létě neviděli naposledy.

Pokud na cestování nebudete mít hodně času jako já kvůli škole, tak doporučuji vidět alespoň New York. Takové město je jen jedno a dostane vás mnoha způsoby. Sám tajně doufám, že se do něj alespoň ještě jednou podívám.

Nakonec bych chtěl poděkovat Matúšovi z Premier Aquatics za poskytnutí možnosti strávit tohle super léto. Všechno papírování a vyřizování je sice nepříjemné, ale díky Matúšovi a Premier Aquatics to byla hračka :)

Všechny reference

Pověz nám svůj příběh!

Máš k létu v USA také co světu říct? My myslíme, že určitě ano! Zanech budoucím studentům, kteří se rozhodují vycestovat odkaz. Inspiruj, influencni, podpoř je! Napiš nám, jak se v tom JúEsej během léta líbilo Tobě. A opravdu nic nevynechej, ať vědí co mohou od léta v Premier Aquatics očekávat #keepitreal. Pokud bude tvůj příběh fakt super, určitě tě odměníme!

 stanka@premieraquatics.cz