Reference - Barbora Vorlová

Barbora Vorlová Léto 2019

Léto už je dávno za námi, venku déšť a 10 stupňů a zatím není jediný den po příletu domů, kdy bych si nevzpomněla na léto strávené v USA. Je to tak dlouhá doba a přitom to neskutečně letí! Vybrat si Premier Aquatics jako zaměstnavatele bylo určitě skvělé rozhodnutí - jak Matúš (SK), tak Petr (CZ) jsou neskutečně milí a pozitivní kluci, kteří s tebou komunikují už od začátku. Projdeš si kurzem, který je zorganizovaný na jedničku - rozhodně se nebudeš flákat, program celého víkendu je naplánován do detailu, takže dobrou náladu a chuť speakovat s sebou. Před odletem si projdeš ještě nějakou nervozitkou, papírováním ohledně víz a nakonec odlétáš pracovat. Samozřejmě se celé léto těšíš na cestování, neboť děláš každý den to samé, ale možnost být celý den u bazénu, poznat místní, kteří jsou v 90% případů maximálně milí lidé, popít si se spolubydlícími, a vydělat si několikanásobně víc co doma, kdo to má? :) 

Navíc záleží i na tom, jak se ti daří, kde bydlíš a pracuješ a s kým - to kluky taky zajímá! Nikde jsem se nesetkala s tak profesionální formou osobního přístupu, kdy ti někdo volá na tvůj bazén jak se máš a nebo tě přijde navštívit osobně. Já jela sama a rozhodně mám na co vzpomínat, poznala jsem spousty nových lidí, nádherných míst.. takže je jedno pokud jedeš sám a nebo pokud máš bandu kamarádů a takovou možnost vyjet za velkou louži - neváhala bych!

Všechny reference

Pověz nám svůj příběh!

Máš k létu v USA také co světu říct? My myslíme, že určitě ano! Zanech budoucím studentům, kteří se rozhodují vycestovat odkaz. Inspiruj, influencni, podpoř je! Napiš nám, jak se v tom JúEsej během léta líbilo Tobě. A opravdu nic nevynechej, ať vědí co mohou od léta v Premier Aquatics očekávat #keepitreal. Pokud bude tvůj příběh fakt super, určitě tě odměníme!

 stanka@premieraquatics.cz