Reference - Daniel Žikeš

Daniel Žikeš Léto 2022

Psaní recenzí mi nebylo vždy po srsti, ale tady rád utrousím pár vlídných slov. S kamarádem jsme chtěli vycestovat do USA a užít si léto zase trochu jinak. Byla to naše první cesta za velkou louži a myslím, že jsme si nemohli vybrat lepší společnost, než je právě Premier Aquatics, kteří mají celý program bravurně zvládnutý. Ať je to rychlá komunikace z jejich strany, tipy & triky na co nezapomenout před příletem do USA. Jak si pohlídat vrácení daní po návratu zpět do ČR, zkrátka praktické věci, o kterých ani nevíte, že se mohou hodit. Pro mě nejdůležitější věc byla ta, že hrají fér.

To, že mají jedny z nejlepších, ne-li nejlepší podmínky co se společností na Československém trhu týče jako je třeba bonus až 1400 USD (750 USD po příletu do USA, 500 USD po skončení léta a 150 USD jako proplacení nákladů za kurz plavčíka) je více než dostačující - (pozn. red.: platné v lete 2022 :-))

Pro mě velmi důležitý faktor byl i ten, že si váží každého jednoho plavčíka jako by byl součástí rodiny Premier Aquatics.
Léto strávené v Americe pod záštitou Premier Aquatics bylo zkrátka úžasné, nezapomenutelné a rád si ho v budoucnu ještě zopakuji.

Všechny reference

Pověz nám svůj příběh!

Máš k létu v USA také co světu říct? My myslíme, že určitě ano! Zanech budoucím studentům, kteří se rozhodují vycestovat odkaz. Inspiruj, influencni, podpoř je! Napiš nám, jak se v tom JúEsej během léta líbilo Tobě. A opravdu nic nevynechej, ať vědí co mohou od léta v Premier Aquatics očekávat #keepitreal. Pokud bude tvůj příběh fakt super, určitě tě odměníme!

 stanka@premieraquatics.cz