Reference - Jan Ekstein

Jan Ekstein Léto 2022

Cestování už nějaký ten pátek miluji, a USA vždy bylo takovým mým dětským snem. To, že si ho užiju na takhle dlouho a uvidím snad veškeré highlighty na které si člověk z hlavy vzpomene, by mě ani ve snu nenapadlo. Naštěstí jsem narazil na Premier Aquatics, které mně tento sen dokázalo zprostředkovat, a zažít léto na které si i za pár let s radostí vzpomenu.

Ani jsem se nestihl pořádně rozkoukat a půlka léta už byla fuč. Na multiguard poolu se člověk nikdy nenudí a najde si partu skvělých lidí se kterou práce rychle utíká. Třešničkou na dortu bylo samozřejmě cestování, které jsem si užíval celý měsíc poté, co nám skončila hlavní sezóna na bazénech.

S partou kamarádů jsme se vydali na západní pobřeží USA, kde jsme si pronajali auto a pořádný road trip začal! Naše cesta začala v Los Angeles, kde jsme přes chodník slávy přejeli až do Las Vegas. V kasínech jsme sice (ne)vyhráli, ale zážitek to byl pro nás obrovský. Poté jsme se přes národní parky, kde jsem se vydali po stopách medvědů (kteří se před námi úspěšně schovali), vydali až na slavný most do San Francisca, a do nejobávanější věznice Alcatraz. Celkově jsme na našem road tripu najeli téměř 3 500 mil a rozhodně se to vyplatilo.

A jak jsem již řekl, na zážitky z tohoto léta budu do konce života s radostí vzpomínat.

Všechny reference

Pověz nám svůj příběh!

Máš k létu v USA také co světu říct? My myslíme, že určitě ano! Zanech budoucím studentům, kteří se rozhodují vycestovat odkaz. Inspiruj, influencni, podpoř je! Napiš nám, jak se v tom JúEsej během léta líbilo Tobě. A opravdu nic nevynechej, ať vědí co mohou od léta v Premier Aquatics očekávat #keepitreal. Pokud bude tvůj příběh fakt super, určitě tě odměníme!

 stanka@premieraquatics.cz